Narconon otevírá velkolepou oázu na odlehlém místě, kde se lidé mohou zotavit ze závislosti na drogách nebo alkoholu.

Nádherný nový Narconon Ojai se otevřel v neděli 13. září, aby poskytoval služby programu Narconon umělcům a vůdčím osobnostem společnosti a pomohl jim zotavit se ze závislosti na drogách a alkoholu a dosáhnout toho, aby mohli žít dál trvale bez drog.

Centrum se nachází na nádherném místě na vrcholu hory a skýtá překrásný panoramatický výhled do údolí Ojai a za ním dál na Tichý oceán.

Veškerá péče byla věnována tomu, aby zařízení a služby Narcononu Ojai byly ty nejlepší. Nedostižná nádhera a luxus ho činí velmi výjimečným a poskytuje příjemné, estetické prostředí.

Na slavnostním otevření vystoupila výkonná ředitelka Mezinárodního sdružení za lepší žití a vzdělávání (Association for Better Living and Education International (ABLE). Přivítala hosty a sdělila jim: „Narconon je dnes světovou jedničkou v oblasti rehabilitace závislostí na drogách a alkoholu a jeho jediným účelem je pomoci lidem vést život bez drog. Toto je éra obrovské expanze sítě Narconon a otevření Narcononu Ojai je důležitým krokem v naplnění tohoto poslání. V Narcononu Ojai vstoupíte do prostředí, které má jediný cíl: pomoci lidem překonat závislost – jednou provždy.“

Výkonná ředitelka Narcononu Ojai paní Kathy Dion vystoupila na pódiu. V oblasti poskytování služeb drogové rehabilitace Narconon pracuje již 15 let. Řekla: „Většina lidí zde už o tom určitě slyšela nebo to sama viděla, když se někdo dostane na temnou cestu drogové závislosti a spadne do pasti. Ale v Narcononu máme řešení. Dnes jsme se sešli na tomto nádherném místě na vrcholu hory, kterému se často říká Nebe, a máme zde zařízení, kde můžeme poskytnout službu lidem, kteří potřebují program, který se dodává v soukromí a na odlehlém místě, aby znovu získali odvahu čelit životu bez drog a alkoholu a dál vedli život bez drog.“

Paní Kelly Preston Narconon dlouhodobě podporuje a hovořila o tom, co ji osobně pojí s tímto programem. Mnoho let snila o tom, že bude existovat nějaký Narconon, který bude ideální pro umělce – právě jako tento. „Každý rok ztrácíme naše umělce a kolegy, se kterými jsme spolupracovali – a často umírají příliš mladí. Co je na tom ještě horší, je to, že máme řešení, které mohlo životy těchto lidí změnit. Jen jsme neměli místo, kde bychom to mohli realizovat. Až doposud. Nemusíte být drogově závislý ,už napořád‘. Nemusíte být alkoholik ,už napořád‘. To je lež. Náš program funguje. A vy můžete začít žít nový život.“ 

__________

Již téměř 50 let Narconon zachraňuje nespočetné životy lidí, kteří už byli považováni za navždy ztracené případy užívání návykových látek. Posláním Narcononu je poskytnout účinný způsob rehabilitace z drogové závislosti a pomoci společnosti zabránit šíření drogového problému na celém světě.

Pro bližší informace o programu Narconon a naší celosvětové síti center ve více než 50 zemích volejte prosím 1-800-775-8750.